FORUM 
» Senaste inläggen
» Översikt

» Föreningsfrågor (84)
» Kustobsar (80)
» Svalan (76)
» Lokaler (179)
» Utrustning (71)
» Atlasinventeringen (38)
» Fågelskydd (55)
» Torslandaviken (25)
» Rapportering/RRK (49)
» Fältbestämning (189)
» Observationer (291)
» Foto (49)
» Kustfoto (51)
» Upplevelser i fält (78)
» Köp & Sälj (349)
» Samåkning (34)
» Övrigt (631)

     LOGGA IN 
För att göra inlägg i forumet måste du logga in. Eftersom forumet drivs i samarbete med Kustobsar, är det Kustobsars användaruppgifter som gäller.
ANVÄNDARNAMN

LÖSENORD

» Ny användare
     Föreningsfrågor 


Direkt till
senaste svaret


Visa fler trådar
under Föreningsfrågor


Till
översikten
Pubkvällen

Berndt Lindberg     



Ännu en lyckad pubafton genomfördes på Ekliden i fredags. Ett 20-tal GOF-medlemmar njöt av vår egen grupp "The Birders" (Calle Hagman, Per Björkman och Kristoffer Nilsson) utmärkta sång och gitarrspel i deras tolkningar av bl.a. Bob Dylans, Kinks, The Doors och Brusans mest kända låtar.

Under kvällen genomfördes även en Birdquiz, intelligent sammanställd av Kristoffer. Segrande lag i kväll blev "Domherrarna" bestående av Conny Palm, Leif Jonasson och undertecknad.

Även barpersonalen bestående av Köksan Lena Essedahl och BarNissen Berndt var som vanligt på ett strålande humör. Kvällen största baromsättning förutom Staropramen hamnade inte helt oväntat i dessa tider på glögg med tillbehör och pepparkaka med gorgonzolaost.

Ett stort tack till er som kom och framför allt till The Birders för en jättefin kväll. Totalt fick föreningen in drygt 2 500 kr netto. Dessutom såldes några atlasböcker och almanackor.

/Berndt, BarNissen

2009-11-23 00:03:48



Svara på
detta inlägg