FORUM 
» Senaste inläggen
» Översikt

» Föreningsfrågor (84)
» Kustobsar (80)
» Svalan (76)
» Lokaler (179)
» Utrustning (71)
» Atlasinventeringen (38)
» Fågelskydd (55)
» Torslandaviken (25)
» Rapportering/RRK (49)
» Fältbestämning (189)
» Observationer (291)
» Foto (49)
» Kustfoto (51)
» Upplevelser i fält (78)
» Köp & Sälj (349)
» Samåkning (34)
» Övrigt (631)

     LOGGA IN 
För att göra inlägg i forumet måste du logga in. Eftersom forumet drivs i samarbete med Kustobsar, är det Kustobsars användaruppgifter som gäller.
ANVÄNDARNAMN

LÖSENORD

» Ny användare
     Övrigt 


Direkt till
senaste svaret


Visa fler trådar
under Övrigt


Till
översikten
Viktig C3 BMS-information

Pär Lydmark     



Hej!

För er som är anslutna till CLub 300:s larmsystem BMS och inte har läst på C3:s BMS-forum de senaste dagarna kommer här lite viktig info från Mathias Bergström, BMS-ansvarig i Club 300.

"Som ni säkert sett har det gått ut en ny version av BMS. Tyvärr har inte allt gått riktigt som vi tänkt oss. Anstormingen av hämtningar blev så hög att servern gick på knäna under morgonen. Vi fick därför slå av den automatiska uppdateringen och alla som inte uppdaterat måste göra det manuellt från wap.club300.se

Ganska många har dessutom Nokia 3230 och i denna bör man först avinstallera programmet innan man installerar den nya versionen.

Jag vore mycket tacksam om ni kan hjälpa mig att sprida denna info. Alla läser inte Forumet och en del är som ni vet inte så tekniskt bevandrade. Tipsa kompisar hur de ska gå tillväga. Kolla speciellt med dom ni vet inte är så haj på telefoner.

För att avinstallera Notify gör man på följande sätt (3230): Från huvudmenyn klicka på "Verktyg" och klicka sedan på "Hanterare". Trigga fram till "C3 BMS". Klicka på "Val" och välj "Ta bort"."

2006-01-05 11:51:20



Svara på
detta inlägg