FORUM 
» Senaste inläggen
» Översikt

» Föreningsfrågor (84)
» Kustobsar (80)
» Svalan (76)
» Lokaler (179)
» Utrustning (67)
» Atlasinventeringen (38)
» Fågelskydd (55)
» Torslandaviken (25)
» Rapportering/RRK (49)
» Fältbestämning (189)
» Observationer (291)
» Foto (49)
» Kustfoto (51)
» Upplevelser i fält (78)
» Köp & Sälj (326)
» Samåkning (34)
» Övrigt (631)

     LOGGA IN 
För att göra inlägg i forumet måste du logga in. Eftersom forumet drivs i samarbete med Kustobsar, är det Kustobsars användaruppgifter som gäller.
ANVÄNDARNAMN

LÖSENORD

» Ny användare
     Samåkning 


Direkt till
senaste svaret


Visa fler trådar
under Samåkning


Till
översikten
Rödvingad vadarsvala!

Hans Börjesson     Hej!

Kunde tyvärr inte åka på den rödvingade vadarsvalan igår men funderar på att dra idag om den fortsätter att vara på plats. Min tanke är väl att dra efter lunch någon gång. Om det är någon mer som är på gång kanske vi kan samåka. Jag måste hem ikväll igen så jag hinner inte åka till Blekinge eller Gotland på denna runda.

Rent generellt vill jag även slå ett slag för att vi använder kustobsars forum för att snabbt kunna dra kontakter för samåkning. Det är otaliga gånger man draget 2 eller 3 i bilen för att väl framme på plats se ett annat gäng ifrån Göteborg som kört i egen bil. Saker som kan vara bra att ta upp är i så fall om man har tillgång till bil, hur många platser som finns kvar, när man kan åka samt när man måste vara tillbaka. Så nästa gång det går ett larm du är intresserad av att dra på, ta en snabbtitt på kustobsars forum om det är någon mer som vill åka.MVH
/Hans Börjesson
0704-945 135


2008-06-02 07:57:29Svara på
detta inlägg