FORUM 
» Senaste inläggen
» Översikt

» Föreningsfrågor (84)
» Kustobsar (80)
» Svalan (76)
» Lokaler (179)
» Utrustning (67)
» Atlasinventeringen (38)
» Fågelskydd (55)
» Torslandaviken (25)
» Rapportering/RRK (49)
» Fältbestämning (189)
» Observationer (291)
» Foto (49)
» Kustfoto (51)
» Upplevelser i fält (78)
» Köp & Sälj (329)
» Samåkning (34)
» Övrigt (631)

     LOGGA IN 
För att göra inlägg i forumet måste du logga in. Eftersom forumet drivs i samarbete med Kustobsar, är det Kustobsars användaruppgifter som gäller.
ANVÄNDARNAMN

LÖSENORD

» Ny användare
     Övrigt 


Direkt till
senaste svaret


Visa fler trådar
under Övrigt


Till
översikten
Skådarhjälpen!

Pär Lydmark     Hej!

För alla som missat det pågår just nu Sveriges trevligaste arrangemang, Musikhjälpen, som samlar in pengar för rent vatten. Eftersom fågelskådare är Sveriges trevligaste folk borde vi väl kunna dra vårt strå till stacken?

Så kom igen nu alla fågelskådare! Jag har skapat en insamling för Musikhjälpen under namnet Skådarhjälpen. Nästa år tänkte jag försöka se till så att vi kör vi ett sponsrat artrally över hela landet till förmån för Musikhjälpen och drar in drivor av tusenlappar samtidigt som vi upptäcker en ny trastart för landet i decembermörkret. Men med bara ett dygn kvar av Musikhjälpen i år hinner vi inget rally nu, men vi ska väl ändå kunna skramla ihop en del med hjälp av oss själva? Klicka på länken för att skänka 50 kr. Det är mindre än en vanlig skådarrunda kostar i bensin. Det är inte bara barnen som behöver rent vatten, det gör rariteterna också om de ska orka ta sig till Sverige :) Och sprid gärna vidare så att det når alla skådare ni känner!

http://www.ihelp.se/musikhjalpen/?open=2674

2012-12-15 16:55:38Svara på
detta inlägg