FORUM 
» Senaste inläggen
» Översikt

» Föreningsfrågor (84)
» Kustobsar (80)
» Svalan (76)
» Lokaler (179)
» Utrustning (71)
» Atlasinventeringen (38)
» Fågelskydd (55)
» Torslandaviken (25)
» Rapportering/RRK (49)
» Fältbestämning (189)
» Observationer (291)
» Foto (49)
» Kustfoto (51)
» Upplevelser i fält (78)
» Köp & Sälj (349)
» Samåkning (34)
» Övrigt (631)

     LOGGA IN 
För att göra inlägg i forumet måste du logga in. Eftersom forumet drivs i samarbete med Kustobsar, är det Kustobsars användaruppgifter som gäller.
ANVÄNDARNAMN

LÖSENORD

» Ny användare
     Kustobsar 


Direkt till
senaste svaret


Visa fler trådar
under Kustobsar


Till
översikten
Vem döljer sig bakom Västkustsvararen?

Uno Unger     



I ett inlägg om mindre hackspettens läte ställde sig Kristoffer Nilsson rubricerade fråga. Det kan vara värt att diskutera under egen rubrik. Jag tror att Pär eller Magnus får utreda vem som döljer sig bakom Västkustsvararen och varför?

2004-09-13 02:58:15


Pär Lydmark     



Jag tror inte Kristoffer undrade vem som döljer sig bakom Västkustsvararen i allmänhet, utan snarare vem som låg bakom mindre hack-inlägget i forumet från användaren Västkustsvararen. Utan att dra alltför stora slutsatser misstänker jag att det var du själv Uno :)

För er som inte känner till det finns användarnamnet Västkustsvararen på Kustobsar, och det används för att lägga in obsar som kommit in till Västkustsvararen. Den som för tillfället sköter svararen (Uno varannan månad, jag varannnan månad) lägger in inkomna rapporter på Kustobsar strax före varje inläsning. Jag antar att Uno (som har svararen denna månad) efter att ha lagt in dagens rapporter från Västkustsvararen glömt logga ut och logga in som sig själv innan han skapade inlägget om mindre hackspett i forumet. Därav förvirringen...

2004-09-13 11:03:02


Kristoffer Nilsson     



Ja, precis så var det, Pär. Tack för klargöradet annars. Då vet man det till en annan gång. Annars förekommer ju de mest konstiga smeknamnen i samband med många andra forum och målsättningen i detta forum bör väl vara att man vet vem som skriver inläggen.

2004-09-13 11:40:18

 
Uno Unger     



Jag ber så mycket om ursäkt för att jag råkade snurra till debatten genom att inte vara inloggad med rätt namn. Det berodde precis på det som Pär redogjort för i sitt inlägg tidigare idag.

2004-09-13 14:49:03



Svara på
detta inlägg