FORUM 
» Senaste inläggen
» Översikt

» Föreningsfrågor (84)
» Kustobsar (80)
» Svalan (76)
» Lokaler (179)
» Utrustning (67)
» Atlasinventeringen (38)
» Fågelskydd (55)
» Torslandaviken (25)
» Rapportering/RRK (49)
» Fältbestämning (189)
» Observationer (291)
» Foto (49)
» Kustfoto (51)
» Upplevelser i fält (78)
» Köp & Sälj (313)
» Samåkning (34)
» Övrigt (631)

     LOGGA IN 
För att göra inlägg i forumet måste du logga in. Eftersom forumet drivs i samarbete med Kustobsar, är det Kustobsars användaruppgifter som gäller.
ANVÄNDARNAMN

LÖSENORD

» Ny användare
     Övrigt 


Direkt till
senaste svaret


Visa fler trådar
under Övrigt


Till
översikten
Hjälp med att få bort ris från T-landaviken

Niklas Aronsson     Vi har visserligen inte talat om var vi ska ha samling på lördag för att gå igenom resultatet av kvadratjakten, men om vi kan vara i Torslandaviken undrar jag om det är möjligt att få lite hjälp med att dra ut en del ris från området kring fågeltornet till Gösta Franckels väg, ungefär där Mandelbagaren ligger?
Det är ett antal björkar som sågats ner där vi behöver häjlp med att få bort.
Det är inte särskilt många så om alla kan hjälpa till tar det inte lång tid. En eller max två vändor per person om vi är 15 personer.
Anledningen är att vi nu förbereder för uppsättning av stängsel runt en stor del av de västra ängarna runt Torslandaviken. Tanken är att det där till våren ska springa ett femtontal ystra kvigor. Men då måste nämnda slanor bort, lika så måste området röjas från gammal taggtråd (se annan tråd :-)) (Nu hade jag avhållit mig från dåliga skämt nästan ett helt inlägg och så kom det ett helt ofrivilligt i alla fall!)

2006-09-06 22:50:44Svara på
detta inlägg