NYHETER 
GOF:s fågelnyheter presenteras i samarbete med Kustobsar för att nå så många av Västkustens skådare som möjligt.
Senaste nyheterna
Riksinventering av berguv 2019 och 2020
2019-02-27
Inventering av mindre hackspett
2019-02-06
GOF-resa till Pingvinernas rike
2019-01-12
Fågelcentralen
2018-11-22
iGoTerra på Ekliden 5/11 2018
2018-10-30
» Nyhetsarkiv
     2008-07-06 
Foto: Pär Lydmark
Nytt nummer av Fåglar på Västkusten

Årets andra nummer av Fåglar på Västkusten bjuder på hela 44 sidor avkopplande läsning och många fina bilder att vila ögonen på i hängmattan under sommaren.

Numret finns sedan några dagar i händerna på samtliga medlemmar i Göteborgs Ornitologiska Förening och innehåller fågelnyheter från både Halland, Göteborg och Bohuslän, fågelskyddsaktuellt, sträckrapporter, bildspecial från vindskyddsbygget på Kråkudden, artiklar om fiskgjuse och brandkronad kungsfågel, en guide till Göteborgs Lappland (Svankällan) och mycket annat.

Nästa nummer kommer i månadsskiftet augusti-september och innehåller bland annat ett skådartest, en guide till hur man snabbt och enkelt fotodokumenterar sina fågelfynd, tips för dig som funderar på att köpa en systemkamera, en guide till sträcklokalen Brudarebacken, ett skådarporträtt, flyttkalendern med datum för alla höstflyttåglar m.m.

Mer info om FpV och hur du blir medlem i GOF hittar på www.gof.nu under menyalternativet FpV.
Text: Pär Lydmark
     TIPSA OSS OM NYHETER 
Har du snappat upp något som du tycker skulle passa som nyhet på gof.nu och Kustobsar? Oavsett om det gäller inventeringar, tävlingar, andra arrangemang eller intressanta iakttagelser med fågelanknytning är en nyhet på gof.nu och Kustobsar ett bra sätt att få ut informationen.


» Skicka in nyhetstips