NYHETER 
GOF:s fågelnyheter presenteras i samarbete med Kustobsar för att nå så många av Västkustens skådare som möjligt.
Senaste nyheterna
Riksinventering av berguv 2019 och 2020
2019-02-27
Inventering av mindre hackspett
2019-02-06
GOF-resa till Pingvinernas rike
2019-01-12
Fågelcentralen
2018-11-22
iGoTerra på Ekliden 5/11 2018
2018-10-30
» Nyhetsarkiv
     2005-02-01 
Rösta i KustFoto!

Från och med i år kan alla Kustobsars användare vara med och rösta på bilderna i KustFoto! Bilderna från januari ligger ute nu - missa inte chansen att rösta.

Nytt för i år är alltså att vi utökat omröstningen till att omfatta alla registrerade användare på Kustobsar. Vi hoppas detta genererar ett större röstunderlag och stimulerar ännu fler att både delta och titta på bilderna. Månadens cirka 30 bilder fördelat på de två kategorierna "Månadens art" och "Valfritt fågelmotiv" är röstningsbara fram till och med den 5 februari.

Tävlingsbidrag för februari går bra att ladda upp kontinuerligt under månaden, men senast vid midnatt den sista dagen i månaden. Månadens art i februari är storskarv.

Avdelningen KustFoto når du genom att klicka på direktlänken "KustFoto 2005" ovanför obsarna på startsidan, eller direkt via adressen:

» http://www.kustobsar.st/kustfoto

Gå nu in och rösta! Vinnarna varje månad kommer precis som förra året att få sin vinnarbild förstorad och hemskickad gratis av FujiDirekt.
Text: Pär Lydmark
     TIPSA OSS OM NYHETER 
Har du snappat upp något som du tycker skulle passa som nyhet på gof.nu och Kustobsar? Oavsett om det gäller inventeringar, tävlingar, andra arrangemang eller intressanta iakttagelser med fågelanknytning är en nyhet på gof.nu och Kustobsar ett bra sätt att få ut informationen.


» Skicka in nyhetstips