Kvadratjakten 13 september
Nu är resultatet från årets andra och sista kvadratjakt sammanställt. Fyra lag deltog, men dimman ställde till det för Lag Brudarebacken. Det blir revanschläge till nästa år!»» Klicka här för resultat, bilder och diagram! ««
Kvadratjakten 24 maj
Lördagen den 24 maj gick den första kvadratjakten av stapeln i Göteborgstrakten. Det blev en jämn tillställning med bara ett fåtal arters skillnad mellan samtliga lag.

»» Klicka här för resultat och diagram! ««

För dig som inte kunde vara med är det bara att sikta in sig på nästa Kvadratjakt, som preliminärt kommer att gå av stapeln den 6 september, mitt under höststräckets hetaste period. Vi återkommer med mer information i början av augusti.
Kappjakten 2003
Nu går jakten vidare! Oavsett om du är nöjd eller missnöjd med din insats i förra årets jakt har du allt att vinna i Kappjakten. Nu gäller det att plocka in så många som möjligt av de arter du missade under förra året. Den som knappar in den procentuellt största delen av luckan upp till totalsumman hamnar överst på listan.
Göteborgsjakten 2002 avgjord
Efter 365 dagar och en ny art för området stod Magnus Unger som segrare i Göteborgsjakten 2002. Vi återkommer inom kort med en statistiksida över Göteborgsjakten 2002. Nu gäller det att satsa allt i Kappjakten...
Aktiviteter under 2003
Det blir inte bara Kappjakt i år... Vid ett par tillfällen kommer vi att arrangera artrallyn och big sit-liknande tillställningar under det namnet snabbjakten. Dessutom kommer vi inom kort att erbjuda ett antal Göteborgsanknutna listor att arbeta på, de flesta knutna till en speciell lokal. Dessa kommer att finnas under namnet Lokaljakten i menyn ovan. Vi återkommer med mer info så snart de ligger uppe.
Börja räkna bakåt
Inom kort kommer du att kunna lägga in din totala göteborgslista här på GBGJAKTEN. Om du inte redan har sammanställt en sådan är det hög tid att plocka fram alla gamla obsböcker och börja räknandet.
Karta över Göteborgstrakten

Observera att Hallandsdelen av
Mölndals kommun (d.v.s.
Lindome) inte ingår.


Topp 5 just nu
1. Jonas Knape* 73,96%
2. Peter Sylvén* 61,13%
3. Jesper Knape* 58,49%
4. Uno Unger 54,17%
5. Kristoffer Nilsson 51,85%
*) Ej med i jakten 2002

Senaste nya arterna
264. Tärnmås (23/9)
263. Citronärla (13/9)
262. Medelhavslira (14/8)
261. Skräntärna (11/8)